Xandres

Welkom bij Nr4, dé bestemming voor modieuze curvy fashion in Aalst, Lommel, Merksem, Zottegem, Roeselare, Brugge en Sint-Martens-Latem. Wij zijn verheugd om het gerenommeerde merk Xandres te presenteren, dat synoniem staat voor tijdloze elegantie en hedendaagse flair.

Over Xandres

Xandres, met zijn Belgische roots, staat voor het vakkundig ontwerpen van kleding voor vrouwen van elke vorm en maat. Het merk heeft zich gevestigd als een symbool van verfijning en kwaliteit. Elk kledingstuk is doordrenkt met vakmanschap en aandacht voor detail, waardoor elke vrouw zich zelfverzekerd en prachtig voelt.

Waarden en normen

Bij Xandres gaan mode en ethiek hand in hand. Het merk omarmt duurzaamheid en eerlijke productie, wat resulteert in een collectie die niet alleen mooi is, maar ook een goed geweten heeft. Xandres gelooft in het empoweren van vrouwen en het vieren van diversiteit, waarden die perfect aansluiten bij Nr4.

Xandres Gold

Xandres Gold omarmt de diversiteit van vrouwelijke vormen en maten, en streeft ernaar om elke vrouw te voorzien van kleding die niet alleen perfect past maar ook haar natuurlijke schoonheid accentueert. Of je nu op zoek bent naar een formele jurk, een chique avondlook of comfortabele vrijetijdskleding, Xandres Gold heeft het allemaal.

Elk stuk in de Xandres Gold-collectie is doordrenkt met dezelfde kwaliteit en aandacht voor detail waar het moedermerk, Xandres, bekend om staat. Materialen van topkwaliteit gecombineerd met een doordachte pasvorm zorgen voor kledingstukken die niet alleen modieus zijn, maar ook heerlijk comfortabel om te dragen.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de nieuwste Xandres Gold-collectie nu verkrijgbaar is bij Nr4. Ontdek de prachtige designs, rijke kleuren en tijdloze silhouetten die deze collectie definiëren. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe outfit voor een speciale gelegenheid of je dagelijkse stijl wilt upgraden, Xandres Gold heeft iets voor elke gelegenheid.

Bezoek een van onze winkels of shop eenvoudig online. De nieuwste collectie wacht op jou, dus waar wacht je nog op? Upgrade je garderobe vandaag nog!

Waar Stijl en Comfort Samenkomen.