Missie en visie

Inclusieve plussize gemeenschap

Bij Nr4 geloven we dat mode geen maat kent en dat elke vrouw het verdient om zich stijlvol en zelfverzekerd te voelen, ongeacht haar maat. Onze missie is om een inclusieve plussize gemeenschap te creëren waar vrouwen met elkaar kunnen verbinden en elkaar kunnen inspireren. We streven naar duurzaamheid en bieden geen fast fashion, maar slimme en duurzame mode. Onze collecties zijn van hoge kwaliteit, tijdloos en ontworpen om langdurig gedragen te worden. We geloven dat kleding een investering is en dat het een vrouw kan versterken en haar persoonlijkheid kan weerspiegelen.

Missie en visie

Persoonlijk advies en een oprechte winkelervaring

Bij Nr4 hechten we waarde aan persoonlijk advies en een oprechte winkelervaring. Onze toegewijde en deskundige verkoopsters, die zelf ook plussize zijn, staan altijd klaar om te helpen en advies te geven. We begrijpen dat elke vrouw uniek is, en daarom streven we ernaar om kleding aan te bieden die aansluit op verschillende stijlen, gelegenheden en lichaamsvormen. Of je nu een feestelijke look, een trendy stadse outfit of een sportieve stijl zoekt, bij Nr4 vind je het allemaal.

Missie en visie

Een vertrouwde bron en hoogwaardige kleding

Onze visie is om een vertrouwde bron te zijn voor plussize dames, waar ze kunnen rekenen op hoogwaardige kleding die comfortabel, stijlvol en met zorg geselecteerd is. We willen dat elke vrouw die bij ons winkelt zich gewaardeerd voelt en de vrijheid heeft om haar eigen stijl en persoonlijkheid tot uiting te brengen. Of je nu online shopt of onze winkels bezoekt, we streven ernaar om een inspirerende en inclusieve omgeving te creëren waar je jezelf kunt zijn en waar je kunt genieten van een aangename winkelervaring.

Nr 4

De beste keuze voor kwaliteit en stijl voor een maatje meer