< Terug naar nieuws


De Solden bij Nr4 starten op 1 juli!

De Solden bij Nr4 starten op 1 juli!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de solden bij Nr4 beginnen op 1 juli! Dit is uw ultieme kans om uw garderobe aan te vullen met onze luxueuze en comfortabele plus-size mode. Met kortingen tot wel 50% op onze zomercollectie, wilt u deze gelegenheid niet missen.

 

Perfecte Timing voor Zomerfeestjes en Vakanties

Het trouwseizoen is aangebroken, familiefeestjes staan voor de deur en vakanties komen eraan. Dit is het ideale moment om uw kleerkast uit te breiden met stijlvolle, nieuwe kledingstukken. Onze collectie biedt iets voor elke gelegenheid, zodat u altijd kunt stralen.

 

Kortingen tot 50%

U kunt genieten van kortingen van 10%, 20%, 30% en zelfs 50% op geselecteerde artikelen in onze zomercollectie. Bezoek een van onze zeven vestigingen in Aalst, Lommel, Merksem, Zottegem, Roeselare, Brugge en Sint-Martens-Latem voor persoonlijke service en advies. Ons team staat klaar om u te helpen de perfecte outfit te vinden.

 

Belangrijke Details

De solden lopen vanaf 1 juli.

Let op dat kortingen niet cumuleerbaar zijn met andere acties en niet gelden voor de aankoop van geschenkbonnen. Mis deze kans niet om te profiteren van de geweldige aanbiedingen bij Nr4.

 

Bezoek Nr4

Luxe en Comfort voor Plus-Size Vrouwen

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen en u te helpen stralen in onze prachtige mode. Profiteer van deze geweldige aanbiedingen en vernieuw uw garderobe met de mooiste plus-size kleding. Bezoek ons tijdens de soldenperiode en ontdek waarom Nr4 de favoriete bestemming is voor plus-size mode.