< Terug naar nieuws


Nieuwe Collectie Xandres Gold

Ontdek de nieuwe collectie van Xanders Gold, nu verkrijgbaar in onze Nr4-winkels verspreid over Aalst, Lommel, Merksem, Zottegem, Roeselare, Brugge en Sint-Martens-Latem. Bij Nr4 zijn we trots om de nieuwste stukken van Xanders Gold te presenteren, die speciaal zijn ontworpen om te schitteren en te flatteren, ongeacht je maat.

Deze collectie omarmt de laatste modetrends met stijlvolle ontwerpen en hoogwaardige materialen. Of je nu op zoek bent naar een chique avondjurk, een modieuze blouse of comfortabele broeken, Xanders Gold heeft iets voor elke gelegenheid. Van tijdloze klassiekers tot trendy statementstukken, deze collectie belichaamt de veelzijdigheid die wij bij Nr4 hoog in het vaandel dragen.

Bij Nr4 streven we ernaar om jou te helpen stralen.

Bij Nr4 begrijpen we dat modieuze kleding voor alle lichaamstypes beschikbaar moet zijn. Daarom hebben we de nieuwste items van Xanders Gold zorgvuldig geselecteerd, zodat je kunt genieten van mode die past bij jouw persoonlijke stijl en comfort. Bezoek vandaag nog een van onze winkels en ontdek de prachtige Xanders Gold-collectie die nu beschikbaar is.