< Terug naar nieuws


Nancy en Lea

Mijn mama, Lea, verwelkomde me op jonge leeftijd in haar leven. Het was niet gemakkelijk in die tijd, maar ze omarmde haar rol als mama met vastberadenheid en liefde, ondanks de uitdagingen en vooroordelen die ze tegenkwam.

Nu, 57 jaar later, zijn mijn mama en ik een onafscheidelijk duo, en ons leeftijdsverschil heeft onze band alleen maar sterker gemaakt.

Vaak grappend over het 'grote accident' dat ik wel ben, benadruk ik hoe ons leeftijdsverschil onze relatie heeft versterkt. We zijn niet alleen mama en dochter, maar ook vriendinnen en bondgenoten in het leven.

Samen hebben we de hoogtes en dieptes meegemaakt, het hartverscheurende verlies van Kim, mijn jongere zus is het absolute dieptepunt in ons leven, dit verlies op heel jonge leeftijd heeft ons nog dichter bij elkaar gebracht en herinnert ons eraan hoe kostbaar elke dag is

Mijn mama en ik zijn echt welvoorbeelden van optimisme en doorzettingsvermogen, al zeg ik het zelf. We omarmen het leven ten volle, genieten van de kleine geneugten en vieren onze band door samen te shoppen, te reizen, lekker te gaan eten en zelfs samen te werken als gedreven verkoopsters bij Nr4.

Ons verhaal herinnert ons eraan dat moeder-dochterrelaties niet gebonden zijn aan leeftijd, maar aan liefde, respect en de bereidheid om samen door het leven te gaan, ongeacht de omstandigheden.

Bij Nr4 vieren we niet alleen Moederdag, maar ook de kracht van familiebanden die generaties overstijgen.