< Terug naar nieuws


Laatste afprijzing

Placeholder

We hebben fantastisch nieuws voor u! Bij Nr4 starten we vanaf 20 juli met de laatste afprijzing, en dat betekent ongelooflijke kortingen tot wel 60% op onze luxueuze en comfortabele plus-size mode. Dit is de ultieme kans om uw garderobe aan te vullen met stijlvolle kledingstukken, net op tijd voor het trouwseizoen, BBQ's en de vakantieperiode.

 

Enkel Geldig in de Winkels

Deze laatste afprijzing is exclusief geldig in onze winkels en niet op de webshop. Bezoek een van onze zeven vestigingen in Aalst, Lommel, Merksem, Zottegem, Roeselare, Brugge en Sint-Martens-Latem om te profiteren van deze geweldige aanbiedingen. Ons team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte outfits.

 

Enorme Kortingen tot 60%

Tijdens deze laatste afprijzing bieden we kortingen tot wel 60% op geselecteerde artikelen. Dit is uw kans om die prachtige items te bemachtigen die u al langer op het oog had. Of u nu op zoek bent naar een feestelijke jurk, een casual outfit voor een zomerse BBQ, of comfortabele vakantie kleding, bij Nr4 vindt u het allemaal.

 

Perfecte Timing voor Zomeractiviteiten

Met het trouwseizoen in volle gang, familiefeestjes die elkaar opvolgen, en de vakantieperiode, is dit het ideale moment om uw kleerkast aan te vullen. Onze collectie biedt iets voor elke gelegenheid, zodat u altijd kunt stralen in de mooiste plus-size mode.

 

Bezoek Nr4

Bezoek een van onze Zeven Vestigingen

Onze laatste afprijzing begint op 20 juli en duurt de hele maand. Vergeet niet dat deze extra kortingen niet cumuleerbaar zijn met andere acties en niet gelden voor de aankoop van geschenkbonnen. Bezoek een van onze winkels voor persoonlijke service en advies. Ons team staat klaar om u te helpen de perfecte outfit te vinden.

Bij Nr4 staan we bekend om onze luxe en comfort voor plus-size vrouwen. Onze mode is ontworpen om niet alleen stijlvol, maar ook comfortabel en flatterend te zijn. We begrijpen dat het vinden van de perfecte pasvorm essentieel is, en daarom bieden we een breed scala aan maten en stijlen.

 

Mis deze geweldige kans niet om uw garderobe uit te breiden met prachtige, nieuwe kledingstukken tegen ongeëvenaarde prijzen. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen en u te helpen stralen in onze mode.