< Terug naar nieuws


20% extra korting!

Tweede Soldengolf bij Nr4 - Extra Kortingen vanaf 8 juli!

We hebben geweldig nieuws voor u! Bij Nr4 starten we vanaf 8 juli met de tweede soldengolf, en dat betekent nog meer spectaculaire kortingen op onze luxueuze en comfortabele plus-size mode.

Als plus-size kledingwinkel met vestigingen in Aalst, Lommel, Merksem, Zottegem, Roeselare, Brugge en Sint-Martens-Latem, willen we ervoor zorgen dat u kunt genieten van de beste deals terwijl u uw garderobe aanvult met stijlvolle kledingstukken.

 

Extra 20% Korting op de Bestaande Soldenprijs

Tijdens deze tweede soldengolf bieden we een extra 20% korting bovenop de soldenprijs. Dit is een unieke kans om nog meer te besparen op uw favoriete items. Of u nu op zoek bent naar een elegante jurk voor een bruiloft, een comfortabele outfit voor een familiefeest, of iets moois voor de vakantie, bij Nr4 vindt u het allemaal.

 

Perfecte Timing voor Zomeractiviteiten

Met het trouwseizoen in volle gang, familiefeestjes aan de orde van de dag, en de vakantieperiode die eraan komt, is dit het ideale moment om uw kleerkast aan te vullen. Onze collectie biedt iets voor elke gelegenheid, zodat u altijd kunt stralen.

 

Bezoek een van onze Zeven Vestigingen

Onze tweede soldengolf begint op 8 juli.

Vergeet niet dat deze extra korting niet cumuleerbaar is met andere acties en niet geldt voor de aankoop van geschenkbonnen. Bezoek een van onze zeven vestigingen voor persoonlijke service en advies. Ons team staat klaar om u te helpen de perfecte outfit te vinden.

 

Bezoek Nr4

Waarom Kiezen voor Nr4?

Bij Nr4 staan we bekend om onze luxe en comfort voor plus-size vrouwen. Onze mode is ontworpen om niet alleen stijlvol, maar ook comfortabel en flatterend te zijn. We begrijpen dat het vinden van de perfecte pasvorm essentieel is, en daarom bieden we een breed scala aan maten en stijlen.

 

Mis deze geweldige kans niet om uw garderobe uit te breiden met prachtige, nieuwe kledingstukken tegen ongeëvenaarde prijzen. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen en u te helpen stralen in onze mode.